Alle rettigheter 2019 Ræge menighet

Om Ræge menighet

Litt om Ræge menighet

Ræge menighet hører til i Sola kirkelige fellesråd, og Ræge sokn ligger lengst sør i kommunen. Vi har ca 2800 medlemmer som sokner til menigheten. Menigheten har fem ansatte; prest, daglig leder, barnepastor, ungdomsarbeider og musikalsk leder. Menighetsrådet har 8 faste medlemmer som velges for 4 år av gangen.

Gudstjenestene er vår hovedsamling, og alle generasjoner er representert. Vi varierer mellom dåpsgudstjenester, nattverdsgudstjenester og storsamlinger. Vi har gjerne temaserier i gudstjenestene, og på ordinære gudstjenester har vi Barnemenighet. Det betyr at etter dåpen eller nattverden, går barna ut til egen samling.

Det skjer noe i kirken hver av ukedagene, og vi har ulike tilbud til alle aldersgrupper. De ulike tilbudene vår kan du lese mer om på hjemmesiden.

Lik oss gjerne på Facebook og få nyheter om hva som skjer der!