Sporløype 4-klassinger

14. mai kl. 14-17.30

Kjære 4.klassing!

PÅMELDING HER

Nå er det en glede for kirka di å invitere deg som er 4.klassing til en utendørs sporløype torsdag 14. mai.

Du kan komme når det passer deg. Dersom du vil gå sammen med andre må dere planlegge dette selv, dere kan gå sammen max 4, og dere må ha en voksen/ forelder med i gruppen, i mellom kl. 14 og 17.30

Sporløypen har fire stasjoner og varer i ca. 30 min.

Du får blant annet lage din egen krabbestang. Det blir gøy!

Før du kommer må du se en video på www.regemenighet.no. Den vil være klar fra mandag 11. mai.

Videoen handler om den spennende historien om Peter. Peter var en fisker, men i filmen forteller han om når han ble menneskefisker. Peter og de andre disiplene får oppleve fantastiske ting sammen med Jesus, men   Jesus gir dem et stort og umulig oppdrag.

Hvordan skal de klare det?

Når du er ferdig med sporløypen får du boken om Peter i gave. Så kan du lese  historien om igjen når du kommer hjem.